Η Mind Tint Α.Ε. αποτελεί μία καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των γραφικών τεχνών και της έντυπης επικοινωνίας. Μόνιμα προσανατολισμένη στην ολική ποιότητα, στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

 

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον τομέα των εκτυπώσεων offset ,της τελειοποίησης και τελικής μορφοποίησης κάθε ετικέτας, χάρτινης συσκευασίας ή εντύπου, προσφέροντάς σας υψηλή ποιότητα και άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαθέτουμε καθετοποιημένη παραγωγή συσκευασίας, όπου πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος των πρώτων υλών, των διαδικασιών και του τελικού προϊόντος σύμφωνα με διεθνή standards.


Οι δεξιότητες του προσωπικού μας και η τεχνογνωσία της εταιρίας, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια στις παραδόσεις μας.

 

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά EN ISO 9001:2008, ενώ τα σύγχρονα συστήματα prepress, εκτύπωσης και περαίωσης συμμορφώνονται απόλυτα σύμφωνα με την ISO 12647-2:2013 Certified Print Color Management εξασφαλίζοντας την χρωματική πιστότητα, και διαχρονικότητα στα προϊόντα μας και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Οι συνθήκες της αγοράς διαμορφώνονται συνεχώς, εμείς τις παρακολουθούμε και
εξελισσόμαστε, επενδύουμε σε σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, βελτιστοποιούμε την παραγωγική μας διαδικασία και παράλληλα ερευνούμε νέες καινοτόμες ιδέες. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και να σας δίνουμε ολοκληρωμένες πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις.

 

Η Mind Tint Α.Ε. εξάγει στις Η.Π.Α., Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και Σαουδική Αραβία. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, με χώρους παραγωγής και αποθήκευσης.
 espa etpa